FAQ

Vanliga frågor körsång

Får vem som helst vara med och sjunga i Seaside Singers Lomma? Ja, alla som gillar att sjunga är välkomna. Vi har inga antagningsprov. Kören består både av vana körsångare och nybörjare. Här finns en utmaning för alla!

Var och när? Måndagar kl. 19:15-20:30 i Lomma folkets hus.

Vad kostar det? 1250kr / termin (11 repetitioner plus konsert).

Får jag prova på? Ja, första repetitionen på terminen är ett tillfälle då du som är ny sångare har möjlighet att komma och prova på utan kostnad.

Varför får vi inga noter? I Seaside singers sjunger vi gehörsbaserad musik, därför är det för oss naturligt att vi också lär sig sångerna på gehör. Vill man öva extra hemma rekommenderar jag att man spelar in stämmorna med t.ex. röstmemo på sin telefon under repetitionerna. Till hjälp har vi även appen ChorusClass där stämmorna finns.

Hur anmäler jag mig? Fyll i formuläret på den här sidan , sen är det bara att komma till första repetitionen! Det är viktigt att du anmäler dig varje termin för att garantera att du hamnar på aktuell e-post-lista för utskick och information.

Hur betalar jag? Du får en avi skickad till den e-post-adress du angav i din anmälan. Du betalar avgiften till vårt bankgiro 5899-5036 (Tea-Louice Beurling).

Jag har inte fått någon avi, hur gör jag? Skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hjälper vi dig!

Jag kan inte vara med på alla övningar, måste jag betala full avgift? Kursen utgår från att man deltar hela terminen och det är också då det är som roligast! Vet du i förväg att du inte kan vara med på flera av tillfällena men ändå vill vara med i kören, skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hittar vi gemensamt en lösning. Medlemmar som börjar mitt i terminen betalar en reducerad avgift. 

Vanliga frågor sånglektioner

Vad kostar en sånglektion? bokningssidan finns alla priser angivna. 

Var? Blå studion i Bjärred, Björkvägen 32.  

Finns det möjlighet att sjunga tillsammans med andra? Ja, det finns möjlighet att boka gemensam lektion för två eller tre som vill sjunga vill sjunga tillsammans. Du väljer själv. 

Hur betalar jag? Du betalar enklast med Swish innan eller vid lektionstillfället. Har du inte Swish så löser vi det. 

Kan man boka när som helst under terminen? Ja, du är välkommen med din bokning när som helst. 

Hur många sånglektioner ska jag ta? Vi rekommenderar att du bokar 3-5 lektioner för att komma igång med sången.