FAQ

 KÖRSÅNG


Får vem som helst vara med och sjunga i Seaside Singers Lomma? Ja, alla som gillar att sjunga är välkomna. Vi har inga antagningsprov. Kören består både av vana körsångare och nybörjare. Här finns en utmaning för alla!

Var och när? Måndagar kl. 19:15-20:30 i Lomma folkets hus (vuxenkören). 

Vad kostar det? Se aktuell info här: KÖRSÅNG

Hur många gånger är kursen? Se aktuell info här: KÖRSÅNG.

Får jag prova på? Hos oss kan du alltid prova en körsångskurs en gång gratis. För att vara säker på att ha en plats i gruppen rekommenderar vi alltid att du anmäler dig till kursen innan du kommer och provar. Om du inte skulle vilja fortsätta är det viktigt att du avanmäler dig innan nästa lektionstillfälle. Avanmälan ska ske skriftligen och kan göras via mail till tea@seasidesingers.se. Om avanmälan inkommer i tid betalas hela avgiften åter till dig. Vid avanmälan efter andra lektionstillfället debiteras full  kursavgift. Det går bra att prova en valfri gång under de första veckorna av terminen. Hör gärna av dig till oss på om du undrar om det fortfarande går bra att komma och prova.

Jag kan inte fortsätta resten av terminen, kan jag få pengar tillbaka? Efter första lektionstillfället debiteras full kursavgift. Fritidsaktiviteter på en bestämd dag/plats är undantagna ångerfristen. 

Varför får vi inga noter? I Seaside singers sjunger vi gehörsbaserad musik, därför är det för oss naturligt att vi också lär sig sångerna på gehör. Vill man öva extra hemma rekommenderar jag att man spelar in stämmorna med t.ex. röstmemo på sin telefon under repetitionerna. Till hjälp har vi även appen ChorusClass där stämmorna finns.

Hur anmäler jag mig? Se aktuell info den här sidan. Det är viktigt att du anmäler dig varje termin för att garantera att du hamnar på aktuell e-post-lista för utskick och information.

Hur betalar jag? Du betalar på boka.se-sidan när du anmäler dig. 

Jag har inte fått någon kan inte betala på boka.se, hur gör jag? Skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hjälper vi dig!

Jag kan inte vara med på alla övningar, måste jag betala full avgift? Kursen utgår från att man deltar hela terminen och det är också då det är som roligast! Vet du i förväg att du inte kan vara med på flera av tillfällena men ändå vill vara med i kören, skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hittar vi gemensamt en lösning. Medlemmar som börjar mitt i terminen betalar en reducerad avgift. 


KONSERT


Hur hittar vi till Kulturboxen? Kulturboxen ligger i Kulturskolans lokaler på Pilängsskolornas område i Lomma. Adressen är Pilgatan 13, 234 41 Lomma. Entrén når du från skolgården inne på området. 

Vart köper jag biljetter? Vi har ett samarbete med Nortic som är återförsäljare för våra biljetter. Du hittar vår biljettsida här.

Har ni servering? Tyvärr är mat och dryck inte tillåtet i Kulturboxen. Därför har vi ingen servering.  

Jag kan inte komma på konserten, får jag pengar tillbaka? Alla ärenden gällande biljetter, återköp osv. hänvisas till nortic.se

FAQ