FAQ

VANLIGA FRÅGOR KÖRSÅNG


Får vem som helst vara med och sjunga i Seaside Singers Lomma? Ja, alla som gillar att sjunga är välkomna. Vi har inga antagningsprov. Kören består både av vana körsångare och nybörjare. Här finns en utmaning för alla!

Var och när? Måndagar kl. 19:15-20:30 i Lomma folkets hus (vuxenkören). 

Vad kostar det? Se aktuell info den här sidan 

Hur många gånger är kursen? Se aktuell info den här sidan

Får jag prova på? Hos oss kan du alltid prova en körsångskurs en gång gratis. För att vara säker på att ha en plats i gruppen rekommenderar vi alltid att du anmäler dig till kursen innan du kommer och provar. Om du inte skulle vilja fortsätta är det viktigt att du avanmäler dig innan nästa lektionstillfälle. Avanmälan ska ske skriftligen och kan göras via mail till tea@seasidesingers.se. Om avanmälan inkommer i tid betalas hela avgiften åter till dig. Vid avanmälan efter andra lektionstillfället debiteras full  kursavgift. Det går bra att prova en valfri gång under de första veckorna av terminen. Hör gärna av dig till oss på om du undrar om det fortfarande går bra att komma och prova.

Jag kan inte fortsätta resten av terminen, kan jag få pengar tillbaka? Efter första lektionstillfället debiteras full kursavgift. Fritidsaktiviteter på en bestämd dag/plats är undantagna ångerfristen. 

Varför får vi inga noter? I Seaside singers sjunger vi gehörsbaserad musik, därför är det för oss naturligt att vi också lär sig sångerna på gehör. Vill man öva extra hemma rekommenderar jag att man spelar in stämmorna med t.ex. röstmemo på sin telefon under repetitionerna. Till hjälp har vi även appen ChorusClass där stämmorna finns.

Hur anmäler jag mig? Se aktuell info den här sidan. Det är viktigt att du anmäler dig varje termin för att garantera att du hamnar på aktuell e-post-lista för utskick och information.

Hur betalar jag? Du får en avi skickad till den e-post-adress du angav i din anmälan. Du betalar avgiften till vårt bankgiro 5899-5036 (Tea-Louice Beurling).

Jag har inte fått någon avi, hur gör jag? Skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hjälper vi dig!

Jag kan inte vara med på alla övningar, måste jag betala full avgift? Kursen utgår från att man deltar hela terminen och det är också då det är som roligast! Vet du i förväg att du inte kan vara med på flera av tillfällena men ändå vill vara med i kören, skicka ett mejl till tea@seasidesingers.se så hittar vi gemensamt en lösning. Medlemmar som börjar mitt i terminen betalar en reducerad avgift. 


VANLIGA FRÅGOR SÅNGLEKTION


Vad kostar en sånglektion? bokningssidan finns alla priser angivna. 

Var? Blå studion i Bjärred, Björkvägen 32.  

Finns det möjlighet att sjunga tillsammans med andra? Ja, det finns möjlighet att boka gemensam lektion för två eller tre som vill sjunga vill sjunga tillsammans. Du väljer själv. 

Hur betalar jag? Du betalar enklast med Swish innan eller vid lektionstillfället. Har du inte Swish så löser vi det. 

Kan man boka när som helst under terminen? Ja, du är välkommen med din bokning när som helst. 

Hur många sånglektioner ska jag ta? Vi rekommenderar att du bokar 3-5 lektioner för att komma igång med sången. 


FAQ