Våren 2019 har vi vår konsert i Strandkyrkan, Lomma. Lördagen den 13 april kl. 15:30 och 17:00

Hösten 2018 var temat olycklig kärlek och break-up-songs. Vi sjöng bland annat låtar av Adele, Pink och Anastacia. Med på konserten var saxofonisten Sofi Hellborg, ett mycket lyckat samarbete som lyfte konserten ytterligare. Publiken tyckte att detta var körens bästa konsert hittills! 

Våren 2018 var temat svenska låtar. Kören framförde musik av Uno Svenningsson, Mauro Scocco, Lisa Nilsson, Ted Gärdestad, Veronica Maggio och Lisa Nilsson. En Håkan Hellström låt kom också med och några svänga låtar från andra sidan atlanten fanns det också plats för. Gästade gjorde Almaz Yebio med sin fantastiska stämma. Musiker var Mats Ingvarsson och Anders Thorén. 

Höstkonsert 18 november 2017

Denna höst hade vi ett tema som tangerade hösten, regnet och gospel. Vi sjöng låtar som Moondance, Regnet, Umbrella och People get ready. Solist var Maritha Holmlind-Paulson som förgyllde konserten med låtar av både Leonard Cohen och Elton John. 

Vårkonsert 2017

Den här våren gjorde vi två uppträdanden tillsammans med Anna Persson. I bandet satt Anders Thoren vid pianot och Lars Brandström höll i basen. Som flera gånger tididgare var vi i den vackra och välklingande Strandkyrkan, Lomma. Temat på konserten var vänskap och vi framförde bland annat You're the inspiration, Lean on me och You've got a friend. 

KONSERT 20 NOVEMBER 2016

Hösten 2016 gjorde vi en konsert tillsammans med Seaside kids och Tommy Wallström på Dansrotundan i Lomma.  

 

Bild från konserten med KITTY, 23 april 2016. 

KONSERT 23 april 2016

 
Våren 2016 hade vi glädjen att göra en konsert tillsammans med Simon Lingmerth och KITTY! 
Simon har varit hemma i nästan alla svenska vardagsrum på lördagkvällarna under vårvintern då han under 2014 och 2015 var en del av den svenska melodifestivalens kör, "Mellokören". 2010 var han med i Idol och dessemellan har han bland annat gjort olika shower, bland annat på Wallmans salonger.  
 
I april gästar han Seaside singers avslutningskonsert och kommer vara en viktig del i det Stevie Wonder-tema som vi arbetar med under våren.
 
 
 
Förutom Simon har vi även den stora glädjen att få samarbeta med KITTY. 
 
 
 

Första terminen, 2015, med Seaside singers hade vi konsert i Strandkyrkan, Lomma. Gästsolister var Tommy Wallström och Anna Granberg. 

Andra terminen, 2015, hade vi både en höstkurs och en julkurs. Höstkursen avslutades med en konsert i Strandkyrkan tillsammans med bluegrass-bandet Hold your Horses. Julkonserten hölls i Pilängsskolans aula tillsammans med Johan Östberg och Anna Blind-Carlsson. 

Kontakt

Seaside singers
Lomma

© 2015 All rights reserved.