seaside singers lomma

SEASIDE SINGERS 

körsång i Lomma sedan 2015

ALLMÄNT

SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sin bas i Lomma, strax norr om Malmö. Kören startade våren 2015 av Tea-Louice Beurling. Vi är cirka 75 sångare som sjunger tillsammans och det finns plats för fler. .

SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sångglädje i fokus, där det finns möjlighet att utvecklas och där man får chans att lära känna nya människor. Kören har en engagerad och kompetent körledare som arbetar med nytänkande körrepertoar och där man varje termin får chans att stå på scen och presentera en konsert.

Kören är för vuxna från 16 år och uppåt (ingen övre åldersgräns). Vi sjunger pop- & rocklåtar i flerstämmiga arrangemang. Varje termin har ett specifikt tema och nya låtar.

Det är inga antagningsprov för att komma med i kören, ALLA ÄR VÄLKOMNA! Men du bör tycka om att sjunga och gilla utmaningar! Vi använder inga noter, utan lär oss allt på gehör, dvs genom att lyssna - både på övningar men också genom en app och sajt där alla stämmor finns som mp3-filer.

Fokus i kören är ENERGI, INSPIRATION och att få UTVECKLAS TILLSAMMANS

INFO HÖSTEN 2023

Vill du sjunga i kör i Lomma? Seaside singers är kören dit alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. 

Efter sommarens ledigheter startar Seaside Singers Lomma upp igen med start torsdagen 31 augusti 2023, kl. 19:15. Plats: Lomma folkets hus. 

Denna termin är 11 tillfällen, kursavgiften är 1595 kr. Vi planerar avsluta terminen med en konsert i mitten på slutet på november. 

- Bästa inspirationskällan! Må bra och ha kul!! 

- Jag älskar kören som ger mig så mycket energi!

- Tea är helt fantastisk! Skicklig, glad, lekfull men ändå pedagogiskt och med tydlig vilja. 

- Vilken härlig energi och bra kör!

- Jag har nu varit med en termin, det har varit väldigt roligt! Du ska ha stort tack för ditt engagemang och ditt entusiastiska sätt att leda. 

LEVANDE MUSIK

VÅRT KÄNNETECKEN är att vi arbetar kreativt med sångerna och alltid med levande musik. Vi har en rutinerad körledare och egen ackompanjatör. Vid våra konserter samarbetar vi alltid med väletablerade musiker som kompar kören och ofta även en sång- eller instrumentalsolist för att höja kvalitén på konserterna ytterligare

seaside singers lomma