SEASIDE SINGERS LOMMA

- Bästa inspirationskällan! Må bra och ha kul!! 

- Jag älskar kören som ger mig så mycket energi!

- Vilken härlig energi och bra kör!

- Jag har nu varit med en termin, det har varit väldigt roligt! Du ska ha stort tack för ditt engagemang och ditt entusiastiska sätt att leda. INFO VÅREN 2022

Efter vinterns paus startar Seaside Singers Lomma upp igen med start måndagen den 7 februari kl. 19:15. 

Även denna termin är utökad till 15 tillfällen, kursavgiften är 1595 kr. Den lite längre terminen kommer ge utrymme att arbeta mer på djupet med låtarna och framträdandet som vi hoppas kunna genomföra i slutet av maj 2022. 

ALLMÄNT

SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sin bas i Lomma, strax norr om Malmö. Kören startade våren 2015 av Tea-Louice Beurling. Vi är cirka 75 sångare som sjunger tillsammans och det finns plats för fler. .

SEASIDE SINGERS LOMMA är en kör med sångglädje i fokus, där det finns möjlighet att utvecklas och där man får chans att lära känna nya människor. Kören har en engagerad och kompetent körledare som arbetar med nytänkande körrepertoar och där man varje termin får chans att stå på scen och presentera en konsert.

Kören är för vuxna från 16 år och uppåt (ingen övre åldersgräns). Vi sjunger pop- & rocklåtar i flerstämmiga arrangemang. Varje termin har ett specifikt tema och nya låtar.

Det är inga antagningsprov för att komma med i kören, ALLA ÄR VÄLKOMNA! Men du bör tycka om att sjunga och gilla utmaningar! Vi använder inga noter, utan lär oss allt på gehör, dvs genom att lyssna - både på övningar men också genom en app och sajt där alla stämmor finns som mp3-filer.

Fokus i kören är ENERGI, INSPIRATION och att få UTVECKLAS TILLSAMMANS. 

Vill du sjunga med oss? 

Levande musik

VÅRT KÄNNETECKEN är att vi arbetar kreativt med sångerna och alltid med levande musik. Vi har en rutinerad körledare och egen ackompanjatör. Vid våra konserter samarbetar vi alltid med väletablerade musiker som kompar kören och ofta även en sång- eller instrumentalsolist för att höja kvalitén på konserterna ytterligare